KUNDALINI SISTERS


Kundalini Sisters is een concept van Mira Maas & Helen Purperhart. Samen hebben zij elkaar gevonden in hun passie voor Kundalini Yoga.  Hun missie is om een dagelijkse Kundalini Yoga practice mogelijk te maken voor een groot publiek. Daarnaast verzorgen zij diverse Kundalini Teacher trainingen voor professionals en iedereen die daar belangstelling voor heeft. Voor Mira & Helen is het leven een groot feest en kundalini brengt ze weer terug in de stilte bij zichzelf.  

 

Kundalini Yoga Festival Nederland 19-23 december

Het gaat op het Nederlandse Kundalini Yogafestival niet alleen om yoga, muziek, mantra’s of meditaties, maar met name over ieders groeiende bewustzijn. Bewustzijn over het voedsel dat we tot ons nemen, ons familieleven, onze relaties, onze werkzaamheden, onze sociale omgeving en de communicatie met jezelf en iedereen om je heen. Tijdens het festival zijn de Kundalini Sisters ook van de partij. Helen verzorgt de Kundalini Playshop. Tijdens Playshop gaat het vooral om het plezier en het ervaren van kundaliniyoga op een speelse manier en niet om de techniek en vaste regels. De Playshop open is voor kinderen, tieners en volwassenen. En Mira vormt samen met haar man The Daleeps en zingen samen de sterren van de hemel.  Klik hier voor meer informatie.

 

 
Kundalini meditatie FACEBOOK & INSTAGRAM op 23 december

Op 23 december om 9.00 uur geven de Kundalini Sisters een 11 minuten meditatie op Kundalinisisters Facebook en Instagram. Save the date in je agenda!. Je kunt dan kennis maken met de Sisters en een Kundalini ervaring opdoen. Klik hier om de pagina te liken zodat je op de hoogte gehouden wordt.

 
Kundalini ZOOMyoga 2 - 23 jan

ZOOMyoga is een dagelijkse LIVE ONLINE Kundalini Yoga practice die je kunt volgen op elke plek waar jij maar wilt via je telefoon of computer. We starten elke maand met een nieuwe serie van 22 dagen van 6.00-7.00 uur.  Je kunt dagelijks instromen.  Je betaalt een vast bedrag van € 22 per serie en bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je meedoet.  Kun je niet  live meedoen? Niet getreurd......in de besloten facebook groep kun je de ochtendsessie ook later terugkijken.  Meedoen kan voor slechts € 1 per les. Je betaalt een vast bedrag van € 22 per serie en bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je meedoet. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je de zoomcode en een link voor de besloten ZOOMyoga facebookgroep.  Klik hier om je aan te melden op zoomyoga.nl.

 

 

ZOOMdetox van 1 - 22 maart

In het voorjaar is het weer tijd voor de grote schoonmaak. Wist je dat je lichaam dan ook toe is aan een schoomaakbeurt. Je hebt vast weleens van detoxen gehoord.  Detox betekent ‘ontgifting’, erg belangrijk om je lichaam gezond te houden.  Je lichaam wordt namelijk blootgesteld aan gifstoffen die in je voeding zitten, maar ook van buitenaf. Normaal worden deze gifstoffen afgescheiden door je lever en nieren. Maar deze kunnen  grote hoeveelheden gifstoffen niet aan.  Om je lijf te reinigen kun je  op een detoxretraite,  maar het kan ook gewoon thuis met de ZOOMdetox maand in maart. Tijdens de Detox periode eet je een speciaal dieet en onderwerpt je jezelf aan een schoonmaakregime met een ZOOMyoga serie die je helpt om bewust bij je binnenkant stil te staan en deze op te schonen.  Detoxen zorgt ervoor dat je je fitter en energieker voelt en je weer als herboren voelt. Detox je mee? Meld je aan en zet het alvast in je agenda.

 

Todo suco verde  Detox?

 

Kundalini kidsyoga teacher training in Belgie 27 april - 3 mei

Lijkt het jou fijn om je gedurende 7 dagen onder te dompelen in Kinder-, kundalini-, en innerchild Yoga en je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze intensieve kundalini kidsyoga teacher training echt iets voor jou. Kundalini kidsyoga heeft veel voordelen kinderen. Het reguleert emoties en helpt om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun intuïtie en wordt de weerstand en uithoudingsvermogen  vergroot. Bovendien maken de oefeningen je krachtig, flexibeler en meer alert. Naast dat kundaliniyoga goed is voor je klieren mag er ook lekker geklierd worden. In deze intensive Kundalini Kidsyoga teacher training krijg je namelijk alle ruimte om in contact te komen met je eigen innerlijk kind. Klik hier voor meer informatie.