logo Jip en Jan kinderyogawinkel

Kinderyoga opleiding in Thailand

In samenwerking met Eco-Logic organiseer ik van 19-27 oktober 2019 een internationaal gecertificeerde kinderyoga opleiding in Thailand.. Heb je belangstelling? Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven of bekijk het filmpje van 5 jaar geleden toen ik op dezelfde plek de opleidng gaf.

 

 

Kundalini kidsyoga training

Tijdens deze module leer je hoe je elementen uit de kundaliniyoga kunt toepassen in een yogales voor kinderen. Kundalini kidsyoga heeft veel voordelen kinderen. Het reguleert emoties en helpt om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun intuïtie en wordt de weerstand en uithoudingsvermogen  vergroot. Bovendien maken de oefeningen je krachtiger, flexibeler en meer alert. Naast dat kundaliniyoga goed is voor je klieren mag er ook lekker geklierd worden. Klik hier om je in te schrijven voor een training. Deze training is ook online te volgen. Klik hier voor meer informatie.

 

Wiebelyoga docenten training

Wil je kinderen wiebelend in balans brengen? Dan is deze wiebelyoga cursus echt iets voor jou. In deze cursus krijg je inspiratie voor leuke yogaspelletjes die je kunt doen op een wiebelplank. Je leert in deze cursus op wat voor manieren je houdingen, ademspel, samenspel, ontspanning en meditatie oefeningen allemaal kunt gebruiken op de wiebelplank. Je wordt ook meegenomen in het wiebelyoga avontuur waarbij je op de plank gaat bewegen, ontdekken en ervaren. Je  leert ook hoe je een zonnegroet uitvoert op de plank. Wiebelyoga is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar het is ook superleuk voor tieners en volwassenen. Bij tieners en volwassen kan de wiebelplank worden ingezet als extra tool voor yinhoudingen om bijvoorbeeld dieper in een stretch te komen. De docententraining wordt gegeven  in Belare/Belgie. Klik hier om naar de agenda te gaan.

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor inschrijven nieuwsbrief