Intensive Kindercoach opleiding in BelgiŽ


Lijkt het jou fijn om je gedurende 7 dagen onder te dompelen in creativiteit, kindercoaching en kundalini yoga? Wil jij leren hoe je kinderen en hun ouders kunt coachen met behulp van creativiteit en kunstzinnigheid? Wil je ervaren wat de kracht is van een dagelijkse kundalini yogapractice? Wil je een weekje helemaal inzoomen op jezelf, je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan is deze intensieve kindercoachopleiding echt iets voor jou. Je verblijft op een prachtige locatie in de  Oude Abdij in Dongen in België. 

 

Start Prijs Locatie Inschrijven
27 april - 3 mei 2020 € 1795 Drongen/Gent Stuur mail

 

Wat leer je?

  • De basisprincipes van het coachen van kinderen en hun ouders.
  • Kunstzinnige en creatieve coachtechnieken, iedere dag tekenen, schilderen en boetseren. 
  • Gesprekstechniek om dieper in te gaan op het werkstuk dat is gecreëerd. 
  • Coachen vanuit holistisch principes door hoofd, hart en handen te laten samenwerken.
  • Werken aan je eigen body en mind met lichaamsgerichte kundalini oefeningen.
  • Ouders op positieve en constructieve wijze te betrekken bij je coaching.
  • Jouw authentieke visie op kindercoaching ontwikkelen.
  • Opzetten en uitvoeren van een oefentraject. 
  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Alle tijd voor zelf ervaren, zelf voelen, zelfreflectie.

 

Accommodatie

De opleiding is inclusief overnachting in een 2- persoonskamer met beddengoed, maaltijden en thee tijdens de ochtendpauze. Overige drankjes worden aan het eind van de training per persoon afgerekend. Handdoeken dien jezelf mee te nemen of huren bij de Oude Abdij voor € 5,30 per pakket . Bij inchecken betaal je € 3 stadsbelasting per nacht. Indien beschikbaar is een 1-persoonskamer tegen extra betaling van € 100 mogelijk. Dit dien je vooraf aan te vragen. Klik hier voor meer informatie over de Oude Abdij.

 

Certificering
Om te kunnen deelnemen aan een van deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig. Na het afronden van de  opleiding ontvang je een kindercoach certificaat en word je opgenomen in het Jip & Jan register. Deze certificering geeft recht om het Jip & Jan keurmerk te voeren.

 

 

Docenten

De kindercoach opleiding wordt gegeven door Marion van der Laarse en gastlessen van Helen Purperhart. Het bijzondere aan deze intensive  week is dat de ochtend en de avond wordt begeleid door Kundalini Yoga Sister Mira Maas Daleep kaur. Gelijktijdig aan deze week vind er ook een intensieve kinderyoga opleiding plaats.

 

NB Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina, stuur een mail of volg de gratis online orientatie cursus.