Wat is yogateacher?


Bij een yogateacher opleiding van Jip & Jan staat plezier voorop en niet de techniek en prestatie.. De opleiding onderscheidt zich door een gevarieerd lesaanbod met verschillende yogatechnieken en thema's voor jong en oud. Het is een gestructureerde opleiding die je de nodige competenties, theoretische informatie en praktijkoefening in het lesgeven biedt zodat je een zelfzekere, internationaal gecertificeerde 200 uur RYT en 95 uur RCYT (kids)yogadocent kunt worden. De opleiding richt zich op het geven van een speelse en verdiepende yogales aan (jong)volwassen en (jonge)kinderen. Dit maakt deze yogateacher training uniek. We bieden een uitgebreid opleidingsprogramma waarbij alle aspecten van yoga aan bod komen. Er is zowel ruimte voor spelen en creativiteit als voor verdieping en serieuze beoefening. Zo leer je jouw lessen vorm te geven op een manier die bij jou past. Je leert om je vol zelfvertrouwen een veilige yogales te geven en structureren zodat deze beantwoordt aan verschillende mensen en situaties.