Helen Purperhart

Mijn specialiteit is het geven van emotie en lichaamsgerichte kinderyoga en kindercoach modules. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld, vanuit mijn eigen visie en de ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van kinderyoga en innerlijk kindwerk. Mijn missie is mensen te inspireren om hun eigen-wijze weg te volgen en een gelukkig mens te worden. Bekijk mijn website>>

 

DanielleMarion van der Laarse

Mijn specialiteit is het geven van de creatieve en kunstzinnige kindercoach en kidsyoga anatomie modules. Creativiteit is een heel krachtig middel dat heling, verbinding en inzicht brengt, maar ook ontspanning, flow en plezier. Mijn missie is om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling en (weer) in beweging te brengen met behulp van creativiteit. Mijn werk bij Jip & Jan voelt voor mij als een prachtige kans om mijn visie op helpen door te geven. Mijn wens voor de toekomst is dat er ook binnen de reguliere (jeugd-)zorg ruimte komt om te gaan helpen vanuit liefde, verbinding, ontspanning en creativiteit. Bekijk mijn  website>>

 

Wouthiera Crommelin

Mijn specialiteit is het geven van de energetische en systemische kindercoach module. Ik noem mijzelf levenskrachtcoach. Levenskracht heb je nodig om de kapitein van je schip te kunnen zijn. Met veel plezier begeleid ik ouders en kinderen bij het (her)ontdekken van hun levenskracht zodat ze vanuit liefde beter de verbinding kunnen maken met zichzelf en anderen. Ik heb in de afgelopen tien jaar mijn eigen manier van het begeleiden van ouders ontwikkeld, waarbij EFT en familie opstellingen belangrijke hulpmiddelen zijn. Bekijk mijn  website>>

 

 
Karin Beumer

Mijn specialiteit is het geven van ouder- en kindyoga modules. Ik richt mij met name op ouders met kinderen in de leeftijdsgroep 0-6 jaar. Ik heb mijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld, waarbij shantala babymassage, spel, muziek en peuterdans belangrijke lesonderdelen zijn. Het is mijn missie is om ouders met hun kind te laten ontspannen, plezier te beleven én om ze met elkaar te laten verbinden. Mijn missie is geslaagd als ik die veelbetekenende blik in de ogen van de kinderen zie.  Bekijk mijn website>>

 

Jerry Linnemeijer

Mijn specialiteit is het geven van chakrayoga en yinyangyoga modules. Ik help om chakra's te begrijpen en ze toe te passen in lessen voor kinderen en volwassenen. Ook leer ik je hoe je chakra's in het dagelijkse leven kunt gebruiken om jezelf te ontdekken en je dromen waar te maken. Mijn missie is om mensen de magische en transformerende kracht van yoga te laten ervaren. Je stapt immers nooit de mat af zoals je erop stapte. Bekijk mijn  website>>

 

 

Katleen Roosen

Mijn specialiteit is het geven van de peuter- en kleuteryoga module. Jonge kinderen ontdekken de wereld om hen heen spelenderwijs, met al hun zintuigen. Yoga op kindermaat sluit perfect aan op deze manier van leren en ontwikkelen. Door ouders actief te betrekken in de yogabeoefening van hun kind, versterkt niet enkel hun onderlinge band maar ervaren ook ouders hoe fijn het kan zijn om op eigen ritme en volgens eigen mogelijkheden te bewegen, ontspannen en te genieten. Het is mijn missie om mensen van binnen uit te laten stralen en vertrouwen te geven in eigen kunnen en zijn.  Bekijk mijn website>>

 

 

 

Jessica van der Ende

Mijn specialiteit is het geven van de kinderyoga coach en hoogevoeligheid bij kinderen modules. Ik neem je graag mee naar jouw basis om van daaruit sensitiviteit te begrijpen en de unieke talenten daarvan te gaan leven. Ik maak een combinatie van de nieuwste coachings technieken op het gebied van HSP en combineer dat met de oude wijsheden uit de Yoga en Ayurveda, Aboriginals en Indianen. Voeding, leefstijl, yoga en coaching worden gecombineerd in de module HSP en kinderen. Bekijk mijn website>>

 

Cerise van Zanten-Ernste

DanielleMijn specialiteit is het geven van de Baby- en dreumesyoga en de wiebelyoga modules. Ik richt mij met name op het geven van yoga aan ouder en kind. Ik ben samen met Helen auteur van het boek Yoga met je kind. Ik heb mijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld, waarbij ik het contact tussen ouders met jonge kinderen belangrijk vind.

logo Jip en Jan kinderyogawinkel logo Jip en Jan kinderyogawinkel banner adiona
  Vereniging Yogadocenten Nederland