TEACHER S
 
Helen Purperhart

Mijn specialiteit is het geven van  de kinderyoga opleiding en therapeutische kinderyoga  modules. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld, vanuit mijn eigen visie en de ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van kinderyoga en innerlijk kindwerk. Mijn missie is mensen te inspireren om hun eigen-wijze weg te volgen en een gelukkig mens te worden.

 

 

Marion van der Laarse

DanielleMijn specialiteit is het geven van de energetische spelletjes en de creatieve kindercoach bijscholing. Creativiteit is een heel krachtig middel dat heling, verbinding en inzicht brengt, maar ook ontspanning, flow en plezier. Mijn missie is om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling en (weer) in beweging te brengen met behulp van creativiteit. Mijn werk aan de Kinderyoga Academie voelt voor mij als een prachtige kans om mijn visie op helpen door te geven.   

 

 

Wouthiera Crommelin

Mijn specialiteit is het geven van de ouder en kindercoach bijscholing. Ik noem mijzelf levenskrachtcoach. Levenskracht heb je nodig om de kapitein van je schip te kunnen zijn. Met veel plezier begeleid ik ouders en kinderen bij het (her)ontdekken van hun levenskracht zodat ze vanuit liefde beter de verbinding kunnen maken met zichzelf en anderen. Ik heb in de afgelopen tien jaar mijn eigen manier van het begeleiden van ouders ontwikkeld, waarbij EFT en familie opstellingen belangrijke hulpmiddelen zijn.

 

 

Jerry Linnemeijer

Mijn specialiteit is het geven van chakrayoga en yinyangyoga modules. Ik help om chakra's te begrijpen en ze toe te passen in lessen voor kinderen en volwassenen. Ook leer ik je hoe je chakra's in het dagelijkse leven kunt gebruiken om jezelf te ontdekken en je dromen waar te maken. Mijn missie is om mensen de magische en transformerende kracht van yoga te laten ervaren. Je stapt immers nooit de mat af zoals je erop stapte.

 

 

Jessica van der Ende

Mijn specialiteit is het geven van de hoogevoeligheid bij kinderen module. Ik neem je graag mee naar jouw basis om van daaruit sensitiviteit te begrijpen en de unieke talenten daarvan te gaan leven. Ik maak een combinatie van de nieuwste coachings technieken op het gebied van HSP en combineer dat met de oude wijsheden uit verschillende culturen.

 

 

Cerise van Zanten-Ernste

DanielleMijn specialiteit is het geven van de ouder en kindyoga bijscholing. Ik richt mij met name op het geven van yoga aan ouder en kind. Ik ben samen met Helen auteur van het boek Yoga met je kind. Ik heb mijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld, waarbij ik het contact tussen ouders met jonge kinderen belangrijk vind.

 

Mira Maas

Mijn specialiteit is het geven van de module Kunalini Yoga voor volwassenen. Mijn missie is om vrouwen vanuit een community met elkaar te verbinden.  Mira stuurt je op zoektocht naar wat echt belangrijk is – en laat je thuiskomen bij jezelf. ‘Als geen ander brengt ze werelden bij elkaar. Het spirituele en het aardse, yoga, meditatie, muziek en dans, met onder andere prachtige mantra’s.’ Mira’s lessen zijn een bron van inspiratie die verder reikt dan de mat: ‘Je krijgt niet alleen een yogales, maar een les voor het leven.’ Samen met Helen vormen wij de Kundalini Sisters en geven dagelijks live online kundaliniyoga.

 

Sabrina van Kerckhove

Mijn specialiteit is het geven van de wiebelyoga modules en de ouder- en kindyoga bijscholing in Belgie. Haar missie is om rust te geven in een maatschappij waar kinderen moeten presteren en onder constante druk staan. In haar trainingen ligt de nadruk op het voelen en jonge kinderen in contact te laten komen met je lijf op een speelse manier.