logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Het 'Hoofd Hart Handen Kwartet is, inclusief het 'Denk-voel-doe-spel. Het kwartetspel bevat kwartetten rondom thema's die kinderen aanspreken, bijvoorbeeld vakantie, gevoel, talenten, karakter, school, thuis, dieren en liefde.  Klik hier om het kwartet te bestellen.

 

Yoga-energizers voor kinderenYoga energizers

In dit boek staan liefde en geluk centraal. Met behulp van een serie simpele en leerzame energizers met yoga als basis, ontwikkelen kinderen hun hartkwaliteiten. De vijf categorieën met oefeningen zijn als volgt ingedeeld: mantra, mudra & meditatie, yoga, emotie energizers en dilemma's.

 

Mindfulness voor scholen Mindfulness voor scholen

Dit is een boek met mindfulness-oefeningen voor leraren en leerlingen in het basis- en voortgezetonderwijs. Mindfulness is leven in aandacht, vriendelijk, in het moment zelf en niet oordelend.  Mindfulness biedt concrete vaardigheden concentratie te verbeteren en stress te voorkomen. De oefeningen variëren van 1 tot 10 minuten.

 

KinderyogaHerziende herdruk

"Kinderyoga, ontdek je superkracht' van de bekendste kinderyogadocent Helen Purperhart helpt om kinderen hun superkracht te laten ontdekken. Steeds meer kinderen ervaren druk en stress door school en hun sociale omgeving. Hierdoor kunnen ze slecht slapen, zijn druk, onzeker of angstig. Bij volwassenen helpt yoga om rust in hoofd en lijf te brengen, dit werkt minstens zo goed bij kinderen! Dit boek is vanaf oktober verkrijgbaar.

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel


Kundalini kidsyoga op 14/21 december

Tijdens deze module leer je hoe je elementen uit de kundaliniyoga kunt toepassen in een yogales voor kinderen. Kundalini kidsyoga heeft veel voordelen kinderen. Het reguleert emoties en helpt om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun intuïtie en wordt de weerstand en uithoudingsvermogen  vergroot. Bovendien maken de oefeningen je krachtiger, flexibeler en meer alert. Naast dat kundaliniyoga goed is voor je klieren mag er ook lekker geklierd worden. Klik hier om je in te schrijven.

 

 

Gratis kinderyoga workshop in Amsterdam

Op woensdag 3 oktober van 14.15-15.00 uur geeft Helen Purperhart een gratis kinderyoga workshop in de Nieuwe Yogaschool. Deze GRATIS workshop is voor kinderen van 6-11 jaar die samen met kinderyogadocenten in opleiding een yoga avontuur willen beleven. Bekijk de webite van de nieuwe yogaschool om je aan te melden.