logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

95 uur Kinderyoga Opleiding

Jip & Jan is de eerste erkende Yoga Alliance geregistreerde Children Yoga School in Nederland en Belgie (95 uur RCYT)Klik hier voor meer informatie over internationale registraties.

 

200 uur Yogateacher opleiding 

Deze 26 daagse erkende Yogateacher opleiding is UNIEK omdat je les leert geven aan zowel kinderen, tieners als volwassenen op een speelse, luchtige en verdiepende manier. Na het afronden van de opleiding ontvang je zowel en RCYT 95 uur en RYT 200 uur certificaat. Klik hier voor meer informatie.

 

3 daagse kinderyoga bijscholing in Friesland

In deze driedaagse kinderyoga bijscholing leer je hoe je op een speelse manier yoga kunt geven aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Ben je in het bezit van een yogateacher certificaat, dan ontvang je na het afronden van deze bijscholing, het maken van een eindopdracht en volgen van een snuffelstage een Kinderyoga Certificaat. Het is ook mogelijk om zonder vooropleiding de bijscholing te volgen. Je kunt dan na het volgen van de bijscholing een bewijs van deelname aanvragen. Stuur een mail naar info@club-yoga.nl  en je krijgt zsm reactie.

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

25% Zomerkorting Online Kinderyoga Cursus

In de zomermaanden kun je met 25% korting de Online Kinderyoga Cursus volgen. In de cursus leer je welke oefeningen van succes verzekerd zijn en hoe je ze inzet in de praktijk. Je ontdekt welke soorten houdingen er allemaal zijn, wat het effect is op lichaam en geest en hoe je ze op een speelse manier aanbiedt aan kinderen. Klik hier om je met korting in te schrijven of meld je aan voor een GRATIS proefversie.

 

 

Children Yoga Teacher Training in Tanzania

In het april nummer van Yogamagazine staat een uitgebreid artikel over Yoga Pura Vida en de internationale Kidsyoga Teacher training die ik daar ga geven van 15-21 aug. Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Vereniging Yogadocenten Nederland