logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Kinderyoga opleiding in Thailand

In juli 2018 organiseert Helen Purperhart weer een nieuw Kinderyoga Avontuur in een exotisch land. Dit keer in Thailand op een prachtige plek tussen de bergen in Phato. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven. Bekijk het filmpje om alvast in de stemming te komen.

 

 

Yogateacher Opleiding

Deze 26 daagse yogateacher opleiding is door Yoga Alliance erkend als 95 RCYT en 200 uur RYT levelS. De opleiding is voor cursisten die yogales willen geven. De opleiding is UNIEK in Nederland en België omdat je zowel individueel als in groepsverband yogales leert geven aan zowel kinderen, tieners als volwassenen. In de opleiding maak je je een compleet en divers aanbod aan speelse yogatechnieken voor jong en oud eigen. Klik hier voor meer informatie over opleiding.

 

Tell a friend actie

Breng een nieuwe student aan bij Jip & Jan en ontvang beiden een cadeautje. Jij ontvangt van ons een tegoedbon t.w.v. € 50 die je in kunt zetten voor een opleiding of nascholing. De nieuwe student ontvangt een boek of kaartenset van Helen Purperhart naar keuze tijdens de eerste opleidingsdag. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Workshop bij Villa Paagman in Den Haag

Woensdag 13 september was Helen te gast bij boekhandel Paagman in Den Haag voor de presentatie van haar nieuwe Kinderyoga Avonturen Box.  Het was een feestelijke dag met een workshop voor kinderen.

 

 

Kinderyoga BoxKinderyoga Avonturen Box

De Kinderyoga Avonturen Box is een kennismaking met de succesvolle kaarten van Helen Purperhart. De box bevat 8 series met 6 kaarten die zijn geselecteerd in een bepaald thema. Klik hier om de Box te bestellen voor de actieprijs van € 15

 

Tanzania Yoga Avontuur

Afgelopen zomer zette Helen voor het eerst voet op Afrikaanse bodem. Met heel veel plezier heeft ze daar  een internationale kidsyoga teacher training gegeven aan Nederlandse en Tanzaniaanse studenten. Hieronder kun je de reactie van een deelnemer lezen en de filmpjes bekijken.

 

'It was a magnificent gift you brought to us, and I can honestly say that I am lost for words to thank you Helen. I have seen how you are willing to truly share the yoga for children and it amazes me. I will always be in debt with you, thank you for helping to fill the empty space in me. May the good Lord bless you always and I am willing to do whatever I can to spread yoga to the children in Tanzania.' Charles

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

Vereniging Yogadocenten Nederland