logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

KinderyogaKinderyoga boek

"Kinderyoga helpt om kinderen hun superkracht te laten ontdekken. Steeds meer kinderen ervaren druk en stress door school en hun sociale omgeving. Hierdoor kunnen ze slecht slapen, zijn druk, onzeker of angstig. Dit boek is een volledig herziende druk van de yogagids voor kids. Het is vanaf oktober verkrijgbaar. Klik hier en reserveer dit boek.

 

Baby-dreumes en peuteryoga verschijnt in oktober Kinderyoga boek

Met het boek beschikken ouders over een uniek yoga met je kind programma. Dit boek is een volledig herziende druk van yoga met je kind. Bij elke oefening staat vermeld voor welke leeftijd hhet geschikt is en wat de uitwerkingen zijn van de oefening voor het kind. Het is vanaf oktober verkrijgbaar. Klik hier en reserveer dit boek.

 

 

Yoga-energizers voor kinderen

Yoga-energizers voor kinderen

In dit boek voor kinderen van 4 tot 12 en hun ouders, coaches, begeleiders en docenten, staan liefde en geluk centraal. Met behulp van een serie simpele, leuke, gekke, boeiende en leerzame energizers met yoga als basis, ontwikkelen kinderen hun hartkwaliteiten. Deze yoga-energizers helpen kinderen om in het moment te leven, te ontspannen en hun hart te openen.   Klik hier om het boek te bestellen.

 

Gratis Happi Kids Magazine

Bij iedere bestelling vanaf € 40 euro in de kinderyoga winkel ontvang je een gratis Happi Kids Magazine.

 

    

 

 

    

 

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

Nieuw: Yogacursus voor kinderen

De 50% openingsactie loopt tot 29 juni 2019. Je betaald € 39,50 i.p.v. € 79. De cursus is speciaal gemaakt voor kinderen die thuis yoga willen doen. Maar ook coaches en docenten kunnen er veel inspiratie uithalen. Schrijf je nu in en doe yoga in de zomervakantie! Je kunt ook eerst een GRATIS proefcursus aanmaken op:  www.onlineyogales.nl

 

 

 

Kundalini kidsyoga in Gent en Almere

Tijdens deze module leer je hoe je elementen uit de kundaliniyoga kunt toepassen in een yogales voor kinderen. Kundalini kidsyoga heeft veel voordelen kinderen. Het reguleert emoties en helpt om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun intuïtie en wordt de weerstand en uithoudingsvermogen  vergroot. Bovendien maken de oefeningen je krachtiger, flexibeler en meer alert. Naast dat kundaliniyoga goed is voor je klieren mag er ook lekker geklierd worden. Klik hier om je in te schrijven.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor surinaamse vlagKinderyoga opleiding in Suriname

Lijkt het jou fijn om je onder te dompelen in een Surinaams Yoga Avontuur? Dan is de kinderyoga opleiding in Suriname echt iets voor jou. Helen Purperhart verzorgt deze opleiding samen met Sankalpayogi van 24-29 augustus 2019 in Paramaribo. Klik hier voor meer informatie.Afbeeldingsresultaat voor inschrijven nieuwsbrief