logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Relax lesgeven aan kinderen

Deze module is voor jou als je, na het volgen van je kinderyoga opleiding, enthousiast aan de slag bent gegaan in de praktijk en hebt gemerkt dat het lesgeven aan kinderen anders verloopt dan je in gedachte had. Je wens om kinderen in jouw yogales volledig zichzelf te laten zijn, ze niets op te dringen en vooral veel ruimte te geven voor eigen inbreng, is in de praktijk misschien anders uitgepakt dan je had gehoopt. Wil jij tips en tops om orde en rust in je les te creëren? Wellicht is deze workshop iets voor jou. Klik hier om je in te schrijven.

 

Online orientatie cursus

Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de studierichtingen die Jip & Jan aanbiedt? Volg dan de GRATIS online cursus en ontdek wat het jou te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn die je als kindercoach of kinderyogadocent hebt. Deze online cursus is GRATIS en erop gericht om kennis te maken met ons en je alle informatie te geven die je nodig hebt om weloverwogen te kiezen.

 

 

Het boek bevat uitleg over hoe je een kind spelenderwijs kunt coachen, hoe je kunt kijken wat er schuilt achter gedrag en wat je beter achterwege kunt laten. Er staan creatieve en lichaamsgerichte oefeningen in met uitleg hoe je ze kunt inzetten om het beste resultaat te boeken. Klik hier om het boek te bestellen.

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel


Elementen yogacoaching

In deze module leer je de wijsheid van de elementen praktisch toe te passen in de kinderyoga of kindercoaching. Via een reis door de elementen leren kinderen op een speelse manier de wijsheid van aarde, water, vuur, lucht en ruimte kennen en toepassen in hun dagelijkse leven. Je wordt meegenomen op avontuur langs de 5 elementen. De module wordt gegeven door door Jessica van der Ende. Klik hier om je in te schrijven.

 

Jip & Jan lied

 

Kidsyoga Anatomie

In deze module ga je op een speelse en creatieve manier aan de slag met het kinderlichaam tot aan de puberteit en (jong)volwassenen. Hoe beweegt een kind en hoe is zijn lichaamshouding? Wat doen gewrichten, wat doen spieren, hoe adem je en hoe zit het met de energiestromen in je lijf? Hoe werkt dit allemaal samen en welke rol kan yoga hierin spelen? Bekijk de agenda voor data in Nederland en Belgie.