Studie


Bij Jip & Jan bieden wij 3 studies aan die je in 6 trajecten kunt volgen. Bekijk welke opleiding het beste aansluit bij jouw behoefte, huidige situatie en bestedingsbudget. Je kunt opleidingen volgen in Nederland en Belgie.  Klik op een link en bekijk meer informatie over een studie.

 

Opleiding Allround Basic Combi Intensive Bijscholing Online
Kindercoach 20 dagen 12 dagen n.v.t. 6 dagen 4 dagen n.v.t.
Kinderyoga 20 dagen 12 dagen 8 dagen 6 dagen 4 dagen Klik hier>>
Yogateacher 26 dagen n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.

 

Studiebelasting

Afhankelijk van het traject, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, huiswerk, groepsopdrachten en eindpresentaties. De bijscholing is exclusief basisprincipes van yoga of coaching, het opzetten van een praktijk en intervisie. Als eindopdracht werk je een casus of themales en verslagen uit.

 

Certificering en registratie

De allround, intensive en basic opleidingen zijn inclusief certificaat en registratie in het kwaliteitsregister van Jip & Jan. Docenten en coaches die elders hun opleiding hebben gevolgd worden na het volgen van een bijscholing, het toesturen van een kopie van het certificaat en het maken van een eindopdracht ook toegelaten in het register. Deelnemers die niet gecertificeerd zijn kunnen na afloop van de bijscholing een bewijs van deelname aanvragen of op een later moment aanvullende modules volgen voor het verkrijgen van een opleidingscertificaat. NB. Lees de reacties van deelnemers. Heb je nog vragen? Bekijk dan de FAQ pagina of daar antwoord wordt gegeven op je vraag. Of stuur een mail via het contactformulier.

 

Vereniging Yogadocenten Nederland