Studies


Bij Jip & Jan bieden wij erkende kinderyoga en kindercoach studies aan die je in meerdere richtingen kunt volgen. Iedere studie is opgebouwd uit modules. Je kunt je in één keer voor een studie inschrijven of per module. Het inschrijven per module geeft je de mogelijkheid om je opleidingstraject in je eigen volgorde en tempo uit te stippelen en in termijnen te betalen. Door je in één keer in te schrijven voor een studie kun je geld op het cursusgeld besparen. Klik hier om een overzicht met startdata te bekijken van alle studies.

 

Richtingen

  1. Kindercoach
  2. Kinderyoga
  3. Yogateacher

Studiebelasting

Afhankelijk van het traject, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de studie gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, huiswerk, groepsopdrachten en eindpresentaties.

 

Online oriëntatie

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de opleiding en de studierichtingen? Volg dan eerst GRATIS de online oriëntatie en ontdek wat de opleiding jou te bieden heeft en de mogelijkheden die je als coach of docent hebt.

 

Vereniging Yogadocenten Nederland Afbeeldingsresultaat voor wit logo crkbo