Coach studie

In een coach studie leer je hoe je individueel kinderen en ouders kunt begeleiden bij een bepaalde hulpvraag.  De allround kindercoach opleiding van Jip & Jan is UNIEK omdat je naast kindercoachtechnieken ook leert hoe je kinderyogatechnieken kunt inzetten als coachingstool. Je kunt een traject kiezen die het beste aansluit bij jouw behoefte, huidige situatie en bestedingsbudget. Klik op een van onderstaande links om meer inhoudelijke informatie te lezen.

 

Traject Aantal Prijs Early bird Informatie
Allround kindercoach opleiding 20 dagen € 2195 € 2085 Klik hier>>
Regular kindercoach opleiding 12 dagen € 1295 € 1230 Klik hier>>
Intensive kindercoach opleiding 6 dagen € 1495 n.v.t. Klik hier>>
Creatieve kindercoach bijscholing 4 dagen €  495 € 470 Klik hier>>
Lichaamsgerichte kindercoach bijscholing 4 dagen €  495 € 470 Klik hier>>
Emotiegerichte kindercoach bijscholing 4 dagen €  495 € 470 Klik hier>>
Bekijk de voorwaarden voor de  Early Bird Korting.

 

Studiebelasting

Afhankelijk van de studie, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, huiswerk, groepsopdrachten en eindpresentaties. De bijscholing is exclusief basisprincipes van yoga of coaching, het opzetten van een praktijk en intervisie. Als eindopdracht werk je een casus en verslagen uit.

 

GRATIS online oriëntatie cursus

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de opleiding en de verschillende studierichtingen? Volg dan eerst GRATIS de online orientatie cursus en ontdek wat de opleiding jou te bieden heeft en de mogelijkheden die je als coach of docent hebt.

 

NB Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een mail.