Coach studie

Tijdens een coachstudie leer je hoe je kinderen en ouders kunt begeleiden bij een bepaalde hulpvraag met verschillende kindercoachtechnieken.  Je kunt een traject kiezen die het beste aansluit bij jouw behoefte, huidige situatie en bestedingsbudget. Klik op een van onderstaande links om meer inhoudelijke informatie te lezen.

 

Studie Aantal Prijs Informatie
Allround kindercoach opleiding 16 dagen €  2000 Klik hier>>
Intensive creatief en kunstzinnig 6 dagen €  1500 Klik hier>>
Creatief en kunstzinnig bijscholing 4 dagen €   500 Klik hier>>
Systemische en energetische bijscholing 4 dagen €   500 Klik hier>>
Emotie- en lichaamsgerichte bijscholing 4 dagen €   500 Klik hier>>
Yogacoach opleiding 4 dagen € 1250 Klik hier>>
Yogacoach bijscholing 10 dagen €   500 Klik hier>>

 

Studiebelasting

Afhankelijk van de studie, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, huiswerk, groepsopdrachten en eindpresentaties. De bijscholing is exclusief basisprincipes van yoga of coaching, het opzetten van een praktijk en intervisie. Als eindopdracht werk je een casus en verslagen uit.

 

GRATIS online oriëntatie cursus

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de opleiding en de verschillende studierichtingen? Volg dan eerst GRATIS de online orientatie cursus en ontdek wat de opleiding jou te bieden heeft en de mogelijkheden die je als coach of docent hebt.

 

NB Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een mail.