Yoga studies


Een yogastudie bij  Jip & Jan is UNIEK. Je leert hoe je yogales geeft aan kinderen en volwassenen van 0-100. Je kunt een traject kiezen die het beste aansluit bij jouw behoefte, huidige situatie en bestedingsbudget. Klik op een van onderstaande links om meer inhoudelijke informatie te lezen.

 

Studie Aantal Prijs Informatie
Yogateacher opleiding 200 uur RYT 28 dagen € 3000 Klik hier>>
Kinderyoga opleiding 95 RCYT 10 dagen € 1250 Klik hier>>
Intensive kinderyoga opleiding 6 dagen € 1500 Klik hier>>
Yogateacher bijscholing 6 dagen €  750 Klik hier>>
Kinderyoga bijscholing 6 dagen €  750 Klik hier>>
Yogacoach opleiding 10 dagen € 1250 Klik hier>>
Yogacoach bijscholing 4 dagen €  500 Klik hier>>
Tieneryoga bijscholing 4 dagen €  500 Klik hier>>
Ouder en kindyoga bijscholing 4 dagen €  500 Klik hier>>
Bekijk de voorwaarden voor de  Early Bird Korting.

 

Online ondersteuning

De kinderyoga, yogacoach en yogateacher opleidingen zijn inclusief de online cursus. Deelnemers die een bijscholing volgen kunnen met een korting van 50% korting deelnemen aan de online kinderyoga cursus.

 

Studiebelasting

Afhankelijk van de studie, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de studie gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, huiswerk, groepsopdrachten en eindpresentaties. De bijscholing is exclusief basisprincipes van yoga of coaching, het opzetten van een praktijk en intervisie. Als eindopdracht werk je een casus of themales en verslagen uit.

 

GRATIS online oriëntatie cursus

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de opleiding en de verschillende studierichtingen? Volg dan eerst gratis de online orientatie cursus en ontdek wat de opleiding jou te bieden heeft en de mogelijkheden die je als coach of docent hebt.

 

NB Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een mail.

 

Vereniging Yogadocenten Nederland