Intervisie kindercoaching


Volg je een specialisatie- of de allround kindercoach opleiding? Dan ben je in de laatste fase van je opleiding beland en sluit je af met de intervisiemodule. Je hebt na het volgen van de basismodules en de specialisatiemodules voldoende tools in handen om zelfstandig aan de slag te gaan met een proefcliënt (kind, tiener of gezin). Je gaat een oefentraject uitvoeren van 5 sessies en hierover een verslag schrijven. Daarnaast schrijf je een reflectieverslag over je eigen ontwikkeling. Deze verslagen en jouw ervaringen vormen het uitgangspunt voor de twee intervisiedagen. Je gaat aan de gang met je eigen leerdoelen en zet puntjes op de i als het gaat om je vaardigheden. Je krijgt een beproefde intervisiemethode aangereikt die je helpt te reflecteren op je professioneel handelen, zodat je zelfstandig met collega-coaches kunt gaan werken aan je deskundigheid als coach. We gaan dieper in op weerstand bij cliënten en hoe je daarmee om kunt gaan en je wordt gestimuleerd om je eigen visie op het coachen van kinderen, tieners en gezinnen te ontwikkelen. Na het volgen van de intervisie heb je de coachopleiding met de door jouw gekozen specialisatie afgerond.
 
Informatie
De module vormt een onderdeel van de kindercoachopleiding en de allround kindercoachopleiding. De intervisie wordt gegeven door
Marion van der Laarse. Zij is opgeleid tot orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam en tot kunstzinnig counselor aan de SPSO in Utrecht. Zij heeft jarenlange ervaring in de reguliere jeugdhulpverlening, waarbinnen zij zowel uitvoerend als leidinggevend werk heeft gedaan. Nu werkt zij zelfstandig vanuit haar eigen praktijk voor kunstzinnige counseling (www.kunstzinnige-counseling-almere.nl).

 

Lesdata
Kosten
250,00
Inschrijvingen
12 / 10
1) Zo 07-Jun 201510.30-16.30 uur
Intervisie Kindercoach I
Adres: Operetteweg 92, Almere
2) Zo 14-Jun 201510.30-16.30 uur
Intervisie Kindercoach II