Kinderyoga opleiding op locatie (95 uur)

Deze door Yoga Alliance internationaal erkende RCYT 95hr kinderyoga opleiding biedt een compleet pakket met praktische en speelse kinderyoga tools die je helpen om een succesvol kinderyogadocent te worden.  Naast de 4 live dagen op locatie volg je ook 3 online modules (kidsyoga business, kidsyoga anatomie en relaxed lesgeven aan kinderen). Als je de opleiding op jouw eigen tempo wilt volgen, waar en wanneer het jou uitkomt, dan is de online opleiding wellicht een betere keus voor jou.


Kinderyoga opleiding (zomerkorting tot 1 aug)

Start: 1 augustus 2024
Volledig online
E-learning - € 999,00
Lees meer

Kinderyoga opleiding

Start: 1 september 2024
Volledig online
E-learning - € 1111,00
Lees meer

Kinderyoga opleiding

Start: 8 september 2024
Op locatie + online
Leerdam - € 1111,00
Lees meer

Kinderyoga opleiding

Start: 28 september 2024
4 dagen op locatie + online
Zaandam - € 1111,00
Lees meer

Kinderyoga opleiding

Start: 20 oktober 2024
4 dagen op locatie + online
Almere - € 1111,00
Lees meer

Kinderyoga opleiding

Start: 5 november 2024
4 dagen op locatie + online
Amsterdam - € 1111,00
Lees meer

Wat cursisten vinden

De opleiding van Helen Purperhart blinkt uit in persoonlijke aanpak. Helen deelt al haar ervaring en lessen uit de praktijk, dit maakt de opleiding een realistische afspiegeling van de toekomstige lespraktijk als kinderyoga docent. Helen heeft een heel eigen aanpak met een flinke dosis aanstekelijk enthousiasme wat het prettig maakt in haar buurt te zijn en de lesdagen met haar door te brengen. Haar enthousiasme zal menigeen levendig herinneren, wat ons ook een hele fijne vibe gaf om te groeien. Het is naast een inhoudelijke opleiding ook een spiegel, je wordt aangesproken op je creativiteit en eigenheid. 

Lisanne

Via de kinderyogakaarten van Helen Purperhart en een zoekvraag op internet heb ik mij verdiept in opleidingen om zelf kinderyoga te kunnen gaan geven. Ik heb verschillende opleidingen gevonden, maar ik kreeg het beste gevoel bij de opleiding van Helen en heb mij direct ingeschreven.

Renate

Ik kan nu een yogales ontwerpen en uitvoeren. Ik heb geleerd kleiner te denken en niet teveel te willen ‘proppen’ in een les, maar goed te kijken wat je wilt met een oefening en welk effect je wilt bereiken bij de kinderen. Ook kan ik nu onderbouwde keuzes maken waarom ik welke houding inzet in een les.

Linda
Flexibele opzet

Flexibele opzet

Je kunt je voor een opleiding in één keer inschrijven of per module. Per module inschrijven geeft je de mogelijkheid om een opleiding in je eigen volgorde en tempo uit te stippelen. Door in één keer in te schrijven kun je geld besparen.
Studiebelasting

Studiebelasting

Afhankelijk van de opleiding die je kiest, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week en daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, verslagen en opdrachten.
Certificering

Certificering

Na het afronden van een opleiding ontvang je een certificaat en word je vermeld in ons register. Deze certificering geeft je het recht om ons keurmerk te gebruiken. Na het volgen van een training kun je een bewijs van deelname aanvragen.
Copyright © 2020 Helen Purperhart