Erkenning beroepsorganisaties

De Kinderyoga Academie is sinds 1999 erkende beroepsopleidingen waarbij professionaliteit, creativiteit
en authenticiteit voorop staat . Wij zijn aangesloten bij divers beroepsorganisaties. Het doel van deze
organisaties is, om ervoor te zorgen dat aangesloten opleiders hoge professionele kwaliteit bieden
aan hun studenten. Kinderyoga docenten en kindercoaches die bij ons een erkende opleiding
hebben gevolgd worden geregistreerd in het kinderyoga register.


Yoga Alliance International

Yoga Alliance International

Yoga Alliance International is de grootste organisatie die de yoga community vertegenwoordigd. De Kinderyoga Academie is op dit moment de enige officiële Yoga Alliance Registerd (Childrens)Yoga School (RCYS) in Nederland en Belgie. Dit betekent dat je na het volgen van de regular kinderyoga opleiding een 95 uur RCYT certificaat ontvangt die Yoga Alliance proof is. Daarnaast bieden wij ook een 200 uur RYT yogateacher opleiding aan. Na het afronden van deze opleiding kun je jezelf aanmelden bij de Yoga Alliance. Alleen yogadocenten die in het bezit zijn van een RYT certificaat kunnen zich als Childrenyoga teacher kunnen laten registreren bij deze organisatie.
Nederlands Yoga Vereniging

Nederlands Yoga Vereniging

Vereniging Yogadocenten Nederlandreniging Yogadocenten Nederland (VYN): VYN is het startpunt voor kwaliteitsyoga. Je kunt lid worden van deze organisatie wanneer je een erkende 4 jarige Yoga docentenopleiding hebt afgerond.
Kundalini Yoga Nederland

Kundalini Yoga Nederland

KYN is een nationale beroepsvereniging voor Nederlandse Kundalini Yoga leraren. Het doel is de Nederlandse Kundalini Yoga sangat (gemeenschap) te verbinden, informeren en inspireren en daarnaast is het doel om de Kundalini Yoga, zoals gegeven door Yogi Bhajan, te verspreiden en het bewustzijn te verhogen. Iedere kundalini yoga leraar kan lid worden van KYN wanneer de Level 1 KRI Kundalini Yoga Teacher Training met een certificaat is afgerond.
Internationale communitie voor kundaliniyoga docenten

Internationale communitie voor kundaliniyoga docenten

De Internationale Kundalini Yoga Teachers Association (IKYTA) is een communitie voor Kundalini Yoga leraren. De IKYTA is een groeiende gemeenschap die KRI gecertificeerd Kundalini Yoga leraren over de hele wereld met elkaar verbindt. Het doel is Kundalini Yoga, zoals gegeven door Yogi Bhajan, te verspreiden over de hele wereld om mensen te upliften volgens de 3HO lifestyle.
Registerplein

Registerplein

De Kinderyoga Academie staat geregistreerd bij Registerplein. Registerplein draagt bij aan de borging en verbetering van de kwaliteit van sociaal professionals, in het bijzonder door toe te zien op de naleving van de (her)registratiecriteria en accreditatiecriteria. Registerplein geeft op een consistente en transparante wijze uitvoering aan deze taken. Hun kernwaarden zijn: kwaliteit, menselijk en meedenken.
Centraal register kort beroepsonderwijs

Centraal register kort beroepsonderwijs

De Kinderyoga Academie staat geregistreerd in: "Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs" (CRKBO). In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor zijn wij vrijgesteld van BTW.
FCB

FCB

Het FCB is een branchorganisatie voor kinderopvang en jeugdzorg. Het Arbeidsmarktfonds FCB zet zich in voor een goed werkende arbeidsmarkt en goede arbeidsvoorwaarden voor de branches jeugdzorg en kinderopvang. Hiervoor werken we actief samen met werkgevers- en werknemersorganisaties. Onze opleidingen zijn geacrediteerd voor mensen die lid zijn van deze branchorganisatie.
Copyright © 2020 Helen Purperhart