Wij staan klaar om jou te inspireren!

We vinden het geweldig om te werken met cursisten zoals jij, die het uiterste uit zichzelf willen
halen en een glimlach op kindergezichten willen toveren. We delen onze kennis en ervaring met veel
enthousiasme met jou. Bij al onze lessen streven we ernaar dat je leert met je hoofd, hart en handen,
omdat we geloven dat dit de meest effectieve manier is om te coachen en les te geven. 

Helen Purperhart

Helen Purperhart

Mijn specialiteit is het geven van de  opleidingen kinderyoga (coaching), tieneryoga en yoga op school. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld, vanuit mijn eigen visie en de ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van kinderyoga en innerlijk kindwerk. Mijn missie is mensen te inspireren om hun eigen-wijze weg te volgen en een gelukkig mens te worden.
Marion van der Laarse

Marion van der Laarse

Mijn specialiteit is het geven van de online kidsyoga anatomie en creatieve kindercoach opleiding Creativiteit is een heel krachtig middel dat heling, verbinding en inzicht brengt, maar ook ontspanning, flow en plezier. Mijn missie is om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling en (weer) in beweging te brengen met behulp van creativiteit. Mijn werk aan de Kinderyoga Academie voelt voor mij als een prachtige kans om mijn visie op helpen door te geven.
Cerise van Zanten-Ernste

Cerise van Zanten-Ernste

Mijn specialiteit is het geven van de ouder en kindyoga en zwangerschapsyoga opleiding. Ik richt mij met name op het geven van yoga aan ouder en kind. Ik ben samen met Helen auteur van het boek Yoga met je kind. Ik heb mijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld, waarbij ik het contact tussen ouders met jonge kinderen belangrijk vind.
Helen Purperhart

Helen Purperhart

Mijn specialiteit is het geven van de module kunalini yoga voor volwassenen. Mijn missie is om vrouwen vanuit een community met elkaar te verbinden.  Mira stuurt je op zoektocht naar wat echt belangrijk is – en laat je thuiskomen bij jezelf. ‘Als geen ander brengt ze werelden bij elkaar. Het spirituele en het aardse, yoga, meditatie, muziek en dans, met onder andere prachtige mantra’s.’ Mira’s lessen zijn een bron van inspiratie die verder reikt dan de mat: ‘Je krijgt niet alleen een yogales, maar een les voor het leven.

Mirjam van der Beek

Mirjam van der Beek

Mijn specialiteit is het geven van de online cursus Kinderyoga met Muziek en de zwangerschapsyoga opleiding. Het is mijn missie om anderen te stimuleren hun dromen waar te maken. Muziek, creativiteit en differentiatie zijn voor mij belangrijke elementen in al mijn lessen. Ik vind het heel bijzonder om dit bij de Kinderyoga Academie door te mogen geven aan anderen.

Lonneke van Elburg

Lonneke van Elburg

Mijn specialiteit is kinderen begeleiden bij het verwerken van trauma's. Ik begeleid kinderen met verschillende lichaamsgerichte technieken, en ben vooral fan van Sherborne Samenspel.  In mijn werk met kinderen en hun ouders, zet ik deze technieken in als speelse tool om opnieuw in verbinding te komen met het eigen lichaam, de ander en het leven. Mijn missie is om volwassenen die met kinderen werken inzicht te geven in de impact van trauma op het functioneren. 

Copyright © 2020 Helen Purperhart